Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Media Bookers ja Kiinteistöalan Kustannuksen lehdet yhteistyöhön
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
8.1.2014

Media Bookers ja Kiinteistöalan Kustannuksen lehdet yhteistyöhön

Media Bookers ja Kiinteistöalan Kustannus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella Media Bookers vastaa pääosasta Kiinteistöalan Kustannuksen aikakauslehtien mediamyynnistä vuoden 2014 alusta lähtien.

Suomen Kiinteistölehti

Media Bookers on erikoistunut erityisesti ammatti- ja erikoislehtien mediamyyntiin. Kiinteistöalan Kustannus Oy taas tunnetaan kiinteistöalan laajalevikkisimmän julkaisun, Suomen Kiinteistölehden, ja rakennettua ympäristöä mm. kiinteistöliiketoiminnan ja ammattimaisen omistamisen näkökulmista käsittelevän Locus-lehden kustantajana.

– Nyt käynnistyvän yhteistyön ansiosta uskomme entistä paremmin pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme ja vastaamaan mediamaailman moniin haasteisiin, liiketoimintajohtaja Asko Sirkiä Kiinteistöalan Kustannus Oy:n lehtiryhmästä kertoo.

Hänen mukaansa osaavan, alalla tunnetun ja luotettavan yhteistyökumppanin valinta tuli ajankohtaiseksi, kun yhtiö viime vuonna teki päätöksen mediamyyntinsä ulkoistamisesta. – Eli kyse on myös kustannustehokkuudesta, hän muistuttaa.

Niin Suomen Kiinteistölehdellä kuin Locuksella on vahvat ja arvostetut taustavoimat. Kiinteistölehteä julkaisee Suomen Kiinteistöliitto ry ja Locusta RAKLI ry. Näin ne sopivat hyvin Media Bookersin edustamien muiden lehtien joukkoon, johon kuuluvat muun muassa Arkkitehti, Arkkitehtiuutiset, RY. Rakennettu ympäristö, Rakennustaito ja Viherympäristö.

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Asko Sirkiä
Kiinteistöalan Kustannus Oy
p. 075 75 78 583
asko.sirkia@kiinteistolehti.fi

Toimitusjohtaja Hannu Pyykkö
Media Bookers / Dirctas Oy
p. 09 8869 0001
hannu.pyykko@mediabookers.fi