Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Suomen Kiinteistölehti huhtikuussa
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
11.4.2014

Suomen Kiinteistölehti huhtikuussa

Kevät tuo paitsi kansanlaulun muurarit ja maalarit, myös lämpimän vuodenajan säädöt kiinteistön LVI-laitteille. Neuvontainsinööri Jaakko Laksola kertoo, mitä kaikkea siihen sisältyy.

Suomen Kiinteistölehti 4/2014

Pihan vihersuunnittelu ja sen toteutus ovat ajankohtaisia. Yhä useammassa kiinteistössä, jopa kaupunkien keskusta-alueilla, kasvatetaan myös hyötykasveja. Silloin kannattaa usein harkita istutusten sijoittamista säkkeihin tai laareihin. Pihan lisäksi viheriöivät yhä yleisemmin katot. Viheraiheesta lehdessä on kolmen artikkelin tuhti paketti, kirjoittajina Sari Toikkanen, Paula Launonen ja Matti Valli.

Putkiremonteista kertova kaksiosainen artikkeli etenee toiseen osaansa, jossa kerrotaan putkensisäisistä korjausmenetelmistä: sujutuksesta, sukituksesta ja pinnoituksesta. Asiantuntijat kertovat, milloin ne sopivat ja milloin on syytä valita perinteinen menetelmä.

Lisäksi huhtikuun lehdestä löytyy muun muassa asiaa eri-ikäisten parvekkeiden kunnossapidosta ja korjaustavoista, vinkkejä sijoitusasunnon omistajalle ja ostoa harkitsevalle sekä toiminnantarkastajien näkemyksiä vastuullisesta luottamustoimestaan.

Nämä ja monet muut ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden huhtikuun numerosta, joka pian putoaa postiluukustasi ja on luettavissa myös digitaalisessa muodossa.

Lue Suomen Kiinteistölehti Digilehtenä!

Suomen Kiinteistölehti 4/2014 on luettavissa myös Digilehtenä. Hyödynnä jäsenetusi ja rekisteröidy lukijaksi. Rekisteröidy lukijaksi niin voit lukea lehden missä vain, millä vain, milloin vain!