Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Kiinteistölehti ajaa jouluna hissillä
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
18.12.2014

Kiinteistölehti ajaa jouluna hissillä

Taloyhtiöiden oma lehti, Suomen Kiinteistölehti, on koonnut lukijoilleen tuhdin hissikokonaisuuden. Se on luettavissa lehden tuoreesta joulukuun numerosta, joka pian putoaa postiluukuista.

Suomen Kiinteistölehti 10_2014

Hissin jälkiasennus vanhaan taloon on joskus helppoa ja toisinaan haasteellista. Haasteet voivat olla niin taloyhtiön sisäisiä kuin rakennusteknisiä. Usein hissin hankinta maksaa pelättyä vähemmän. Joulukuun Kiinteistölehti tarjoaa viiden artikkelin paketin siitä, miten nykytekniikalla saadaan talo ”hissitetyksi”.

Hissihankkeen yhteydessä voi uudistaa porrashuoneen ilmeen – tai palauttaa sen talon henkeen sopivaksi. Samalla kannattaa vaihtaa energiapihimmät lamput ja katsoa, että porrashuoneen ja koko talon opasteet ja numerokyltit ovat kunnossa. Näitä asioita valaistaan kolmessa artikkelissa.

Kuopiossa taloyhtiö rahoitti ison peruskorjauksen remontin omaperäisellä lisärakennushankkeella. Anna-Liisa Pekkarisen artikkeli kertoo pitkästä projektista mutkineen ja onnellisesta lopusta.

Sekä kodin kynttilöiden että talon ulkovalojen turvallisuus on hyvä huomioida joulun tunnelmissa. Aihetta valottavan artikkelin lisäksi lukijoille on tarjolla myös lakimiehen ohjeita.

Korjaushanke haltuun -kiertue jatkuu. Kiertueen aihepiiristä lehti kertoo, kuinka korjausrakentaminen todennäköisesti entisestään kiihtyy ja kuinka urakoitsijalta vaaditaan paitsi oman alan osaamista, myös kykyä ja halua viestintään.

Talonmiehen työ ei ole hullumpi valinta, vaikka vanhoista elokuvista voisi toisin luulla. Kasvo-sarjassa lehti esittelee työhönsä tyytyväisen talonmies Johan Vilénin Helsingin Vallilasta.

Nämä ja monet muut ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden joulukuun numerosta, joka pian putoaa postiluukustasi ja on luettavissa myös digitaalisessa muodossa.

Ja muistathan, että Suomen Kiinteistölehden uutiskirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa. Sen voit tilata sähköpostiisi lehden verkkosivuilta.