Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Kiinteistölehti kertoo mobiilista lukituksesta ja varoittaa remonttien rötösherroista
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
13.11.2015

Kiinteistölehti kertoo mobiilista lukituksesta ja varoittaa remonttien rötösherroista

Pian postiluukustasi putoava Suomen Kiinteistölehden marraskuun numero tarkastelee uusia kauko-ohjattavia lukitusjärjestelmiä. Ne ovat käteviä ja elämää helpottavia. Huonosti toteutettuna ja hoidettuna ne ovat kuitenkin myös turvariski.

Suomen Kiinteistölehti 9/15

Majaileeko talousrikollinen remontoitavassa kylpyhuoneessasi? Taloyhtiön ja yksittäisen kotitalouden on joskus vaikea tietää, onko urakkatarjouksen tekijä vastuullinen ja kunnollinen. Keinoja tähän sentään löytyy.

Asunnon voi kunnostaa talon aikakauden hengessä. Paula Herranen luo katsauksen asuinkerrostalojen aikakausiin, ja niihin sopiviin tapetteihin ja väreihin.

Vaarantaako hanavesi terveytesi? Suomalainen käyttövesi on yleensä hyvää lähtiessään vesilaitokselta. Kiinteistön järjestelmissä voi lämmin vesi muuttua niin pöpörikkaaksi, että se on terveysriski juotuna ja jopa suihkuvetenä. WANDER-instituutti tutki asiaa.

Pääkaupunkiseutu kurottaa pilviin monella taholla. Kalasataman REDI valmistuu hankkeista ensimmäisenä ja yltää yli 130 metriin. Pilvenpiirtäjiä tosin pohdittiin jo jazzin tahdissa; 1920-luvulla suunniteltiin useita korkeita taloja Helsinkiin. Vain yksi toteutui.

Lahdessa saatiin jätehuolto kuntoon yhteispelillä. Kun asukkaat, isännöitsijä, kiinteistöhuolto ja jätehuolto puhaltavat yhteen hiileen, kaikki toimii.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman julkaisun, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. 132-sivuinen marraskuun numeromme on samalla Kiinteistömessujen virallinen Messulehti, joka sisältää 13-sivuisen messuliitteen. Digiversion lehdestä voit lukea osoitteesta www.kiinteistolehti.fi/digilehti.

Tänä vuonna Kiinteistölehti juhlii 90-vuotista taivaltaan. Lehden juhlanumero on kaikille avoin digitaalinen lehti, jossa katsotaan historiaan lehdessä vuosikymmenien saatossa julkaistun aineiston kautta. Myös sen voit lukea osoitteesta www.kiinteistölehti.fi/digilehti.