Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Sähköautot tulevat ja vanhat hissit nuortuvat
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
25.5.2016

Sähköautot tulevat ja vanhat hissit nuortuvat

Pian postiluukustasi putoava Suomen Kiinteistölehden toukokuun numero avaa sähköautoilun mysteereitä. Toinen iso kokonaisuus kertoo, milloin vanha hissi pitäisi kunnostaa ja miten se tehdään talon aikakauden tyylillä.

Suomen Kiinteistölehti 5/2016

Lue Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta, mitä kaikkea sähköauto tuo tullessaan. Alan asiantuntija Vesa Linja-aho kertoo Jukka Sirenin haastattelussa sähköauton sopeutumisesta taloyhtiön verkkoon, ja päinvastoin. Kerromme myös lataamiseen ja latauspisteiden tekemiseen liittyvästä päätöksenteosta taloyhtiössä.

Uusi hissi hissittömään taloon ja vanha hissi tyylikkäästi kuntoon. Molemmat ovat hankkeita, jotka ovat ajankohtaisia monessa taloyhtiöissä. Niihin annetaan vinkkejä ja esimerkkejä Paula Herrasen kahdessa artikkelissa.

Taloyhtiöiden uusien hallitusten toimiin antaa askelmerkkejä käytännönläheinen artikkeli Uusi hallitus toimii jo muistilistoineen. Osakkaiden omien märkätilaremonttien valvontavastuun liukumista kaupungilta taloyhtiöille taas pohditaan Merja Kihlin ja Ari Monosen jutussa Viranomaiset siirtävät remonttivalvontaa taloyhtiöille.

Pihan ja puutarhan perustamisessa tai kunnostamisessa on tärkeää tehdä pohjatyöt kunnolla, painottaa viheralan ammattilainen Kaisa Koskelin.

Lappikin otti viime vuonna vastaan useita tuhansia turvapaikanhakijoita. Nyt heille etsitään vuokra-asuntoja; se on parasta kotiuttamista, todetaan Taru Palokankaan artikkelissa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman julkaisun, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.