Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Kesäkuun Kiinteistölehdessä pienen taloyhtiön urakoita, vähäeleistä tyylikkyyttä ja energiaa taivaalta
Kirjaudu sisään
3.84.130.252
Käyttäjätunnus
Salasana
17.6.2016

Kesäkuun Kiinteistölehdessä pienen taloyhtiön urakoita, vähäeleistä tyylikkyyttä ja energiaa taivaalta

Kiinteistölehti kysyy, saako pieni taloyhtiö tarjouksia ja kertoo hyvän esimerkin pienen taloyhtiön kunnossapidosta.

Suomen Kiinteistölehti 6/16

Pian postiluukustasi putoava Suomen Kiinteistölehden kesäkuun numerossa Matti Valli kartoittaa, miten pieni taloyhtiö kiinnostaa urakkatarjousten tekijöitä – ja mitä isännöitsijän tulee pienessä yhtiössä huomioida. Mikko Rousi kertoo rohkaisevan esimerkin Hämeenlinnasta.

Toinen kahden artikkelin kokonaisuus kertoo parkkipaikoista ja niiden valvonnasta. Merja Kihl ja Ari Mononen selvittävät, millaisia muutoksen tuulia taloyhtiöiden alueiden pysäköinninvalvonnassa odotellaan. Annika Jaatinen kertoo havainnollisesti, mitä taloyhtiön parkkipaikalle saa pysäköidä.

Jätehuoneen nurkassa nököttäville astioille on vaihtoehtoja, kertoo Jukka Siren. Jätteet voidaan jättää putken vietäviksi tai ne voidaan pudottaa maan alle kätkettyyn syväkeräyssäiliöön.

Suomalainen funkisarkkitehtuuri on jopa maailmankuulua. Sodan jälkeisinä niukkuuden vuosina rakennettiin myös viihtyisiä ja harkittuja kerrostalomiljöitä. 1930-1950-lukujen porrashuoneista kertoo Paula Herrasen artikkeli ”Remontoi ajan hengessä” -sarjassa.

Aurinko antaa energiaa Suomessakin kahdeksan kuukautta vuodessa. Kokosimme tietopaketin siitä, mitä taloyhtiön tulee aurinkoenergian käyttöönotossa huomioida.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman julkaisun, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Digiversion lehdestä voit lukea jo nyt ja kesäkuun numero on kesän kunniaksi kaikille avoin.