Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Helmikuun Kiinteistölehti tapaa robotin ja suojaa talotekniikkaa
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
23.2.2017

Helmikuun Kiinteistölehti tapaa robotin ja suojaa talotekniikkaa

Taloyhtiön arkipäiväiset säädöt ja huollot siirtyvät yhä enemmän nettiin. Ei luulisi niiden paljon hakkereita kiinnostavan, mutta todellisuudessa ikäviä yllätyksiä voi tulla. Kiinteistölehti neuvoo Jukka Nortion artikkelissa, miten talotekniikan hakkeroinneilta suojaudutaan.

Suomen Kiinteistölehti 2/17

Pian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden helmikuun numero. Siinä kerrotaan monen artikkelin voimin taloautomaatiosta, digitalisaatiosta ja roboteistakin.

Robotti osaa jo valvottuna siivota ja auttaa asiakaspalvelussakin, selviää Mervi Ala-Prinkkilän artikkelista. Helmikuun Kasvo Teemu Lehtinen patistaa kiinteistöalaa rohkeammin mukaan digitalisaatioon. Uuden lähetystekniikan vaatimuksista lähivuosien televisiohankinnoille kertoo Jukka Nortio.

Uuden juttusarjan suomalaisesta taloyhtiöstä monimuotoisena menestystarinana aloittaa Mikko Virkamäki. Putkiremonttihankkeen aloittamiseen tarjoaa askelmerkkejä Jukka Sirenin artikkeli. Asiaa löytyy myös tilintarkastuksesta ja ensi vuonna voimaan tulevasta tietosuoja-asetuksesta, joka asettaa rekistereiden pidolle uusia vaatimuksia.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman julkaisun, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.