Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Maaliskuun Kiinteistölehti kertoo turvallisista pihoista ja pelastuksesta
Kirjaudu sisään
3.90.207.89
Käyttäjätunnus
Salasana
22.3.2017

Maaliskuun Kiinteistölehti kertoo turvallisista pihoista ja pelastuksesta

Pihalla on usein ihan kivaa. Viihtyisäkin piha voi kuitenkin rapistua, ellei sen hoidon ja kunnossapidon tarpeita muisteta jo pihaa suunniteltaessa. Hyvä piha on toimiva myös pelastusajoneuvojen kannalta.

Suomen Kiinteistölehti 3/17

Pian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden maaliskuun numero. Siinä kerrotaan monen artikkelin voimin pihasuunnittelusta, myös turvallisuuteen liittyvistä vaatimuksista. Piharemontissa kannattaa muistaa hulevesien ohjailu, muistuttaa Jukka Nortion artikkeli. Tulvimista vähentävät myös Suomessakin vähitellen yleistyvät viherkatot, kuten Matti Valli kertoo.

Pelastusturvallisuudessa on taloyhtiön pelastussuunnitelma hyvä alku, mutta ei yksin riitä. Se on myös tiedotettava asukkaille, ja pidettävä huoli arjen paloturvallisuudesta, kertoo Mervi Ala-Prinkkilän kahden artikkelin paketti. Lisää luettavaa aiheesta löytyy myös jäsenille maksuttomasta digilehdestä ja YouTube-kanavaltamme.

Kännykkä ei aina kuulu energiatehokkaasta talosta. Asiaa voi auttaa tekniikan avulla, mutta paras apu on ongelman ennakointi, kuuluvuusongelmien asiantuntijat kertovat Jukka Sirenin artikkelissa.

Sisäpuoliset saneerausmenetelmät eli putkistojen sukitukset ja sujutukset ovat tulleet näkyvästi markkinoille Suomessakin. Putkiremonteista kertovan juttusarjan toinen osa kertoo, mitä niitä käytettäessä huomioitava.

Kuntavaalit lähestyvät ja Kiinteistöliitto tutki, mikä taloyhtiöitä huolettaa. Asumiskustannusten kalleus, seniorien pärjääminen kotona ja katujen kunnossapito olivat huolenaiheiden kärjessä. Yhtenä ratkaisuna kuntatalouden tasapainottamiseksi kiinteistöväki ehdotti kaavoituksen tehostamista.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman julkaisun, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.