Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Kiinteistöalan lakikirjan vuoden painetut kirjat ilmestyneet
Kirjaudu sisään
3.90.207.89
Käyttäjätunnus
Salasana
28.4.2017

Kiinteistöalan lakikirjan vuoden 2017 painetut kirjat ilmestyneet

Kiinteistöalan lakikirjan keskeiset säädökset on jälleen koottu painettuihin kirjoihin, Kiinteistöalan lakikirja I:een ja II:een.

Kiinteistöalan lakikirja on markkinoiden ainoa kommentoitu jatkuvasti päivittyvä lakikirja. Se tarjoaa ajantasaista, valikoitua ja kommentoitua säädöstietoa kiinteistöalan ammattilaisille. Kiinteistöalan lakikirjan peruspaketin tilaajat saavat käyttöönsä verkkopalvelun sekä huhtikuussa ilmestyvät painetut kirjat. Tämän vuoden kirjat ovat nyt ilmestyneet.

Kiinteistöalan lakikirja I 2017 sisältää hallintoon liittyvän lainsääsännön. Kirjasta löytyy tärkeimmät säädökset koskien mm. asumis- ja kiinteistöyhtiöitä, vuokraustoimintaa, asunnon ja kiinteistön kauppaa, kiinteistönvälitystä ja vuokravälitystä, vahinkojen korvaamista, maankäyttöä ja rakentamista sekä avustuksia. Kirjassa on myös keskeinen arava-, korkotuki- ja valtiontakauslainsäädäntö.

Kiinteistöalan lakikirja II 2017 sisältää puolestaan talouteen, työoikeuteen ja tekniikkaan liittyvän lainsäädännön. Kirjasta löytyy tärkeimmät säädökset koskien mm. kirjanpitoa, tuloverotusta, ennakkoperintää, kiinteistöverotusta, työsopimuksia, työaikaa ja vuosilomia, työturvallisuutta, sähköturvallisuutta, nuohousta, kiinteistöturvallisuutta sekä energia- ja ympäristöasioita.

Lakikirjat postitetaan Kiinteistöalan lakikirjan peruspaketin tilaajille toukokuun ensimmäisellä viikolla.