Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Kiinteistölehti kertoo energiatehokkaista remonteista ja opastaa pihan syystöissä
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
24.9.2015

Kiinteistölehti kertoo energiatehokkaista remonteista ja opastaa pihan syystöissä

Pian postiluukustasi putoava Suomen Kiinteistölehden syyskuun numero ohjeistaa, kun syksyllä ryhdytään muihinkin pihatöihin kuin lehtien haravointiin. Näistä askareista kertoo runsaiden kuvien kanssa Sari Toikkasen laaja artikkeli.

Teknisen ongelman vuoksi Suomen Kiinteistölehden 7/2015 postitus myöhästyy. Avasimme Digilehden vapaasti luettavaksi kaikille, siihen pääset tästä.

Energiatehokkuus on taloyhtiölle tärkeä ja hyödyllinen asia. Korjaushankkeiden yhteydessä sitä vaatii nykyisin rakennusvalvontakin. Tehokkaita keinoja esitellään kolmessa artikkelissa.

Kiinteistötaiteen suosio kasvaa hiljalleen Suomessakin. Komeita seinämaalauksia eli muraaleja löytyy kerrostalojen päädyistä jo esimerkiksi Porissa, Kotkassa ja Helsingissä. Ne ovat pääosassa Esa Tuomisen artikkelissa ja näkyvästi esillä muuallakin lehdessä.

Ranskassa on lähiöiden taloyhtiöitä joutumassa valtion haltuun – tai paremminkin pääsemässä, sillä toivottomasti velkaantuneita taloyhtiöitä uhkaa muuten konkurssi. Pelastussuunnitelmista kertoo Virpi Latvan artikkeli.

Kotkan Kirkkokadulta löytyy hyvä esimerkki toimivasta taloyhtiöstä ja sen hallinnosta. Mervi Ala-Prinkkilä kertoo, kuinka aktiivinen hallitus voi saada muitakin asukkaita osallistumaan.

Kiinteistöliiton talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen opastaa, kuinka taloyhtiö voi tulouttaa saamiaan maksusuorituksia ilman huolta verokarhun kahmaisusta.