Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Kirjauutuus: Kiinteistönhoidon käsikirja
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
19.9.2016

Kirjauutuus: Kiinteistönhoidon käsikirja

Kiinteistönhoidon käsikirjasta on ilmestynyt uusi, kauttaaltaan päivitetty painos. Kirja vastaa Kiinteistöpalvelujen perus- ja ammattitutkintojen tutkintovaatimuksia.

Kiinteistönhoidon käsikirja on kattava oppikirjan kiinteistönhoitajan työhön. Se tutustuttaa lukijan kiinteistöjen LVI-, automaatio-, sähkö- ja rakennustekniikkaan sekä turvallisuusnäkökohtiin. Kirjassa kerrotaan myös, mitä kuuluu kiinteistön yleishoitoon, siivoukseen ja ulkoalueiden hoitoon. Lisäksi tarkastellaan työsuhdeasioita ja asiakaspalvelua osana kiinteistönhoitajan työtä.

Kirjan 10. painos on päivitetty kauttaaltaan, ja se vastaa Kiinteistöpalvelujen perus- ja ammattitutkintojen tutkintovaatimuksia. Kirja antaa tarvittavat tiedot myös Kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkintoa varten.

Kirjassa keskitytään kiinteistönhoitajan tarvitsemiin tietoihin ja työtehtäviin kaikenlaisissa kiinteistöissä. Kylmätekniikkaa, kiinteistöautomaatiota ja ulkoalueiden hoitoa koskevia osuuksia on laajennettu. Uutta kirjassa ovat myös lukujen lopussa olevat kertaustehtävät, joilla voi testata oppimiaan asioita.