Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Kirjauutuus: VastuunjakotaulukkoPlus 2017
Kirjaudu sisään
3.90.207.89
Käyttäjätunnus
Salasana
8.11.2016

Kirjauutuus: VastuunjakotaulukkoPlus 2017

Uudistetussa VastuunjakotaulukkoPlus 2017 -kirjassa pureudutaan taloyhtiön ja osakkaan kunnossapitovastuisiin entistä tarkemmin.

VastuunjakotaulukkoPlus 2017 selittää ja täydentää Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 2017 -vihkoa. Se sopii kaikille niille, jotka tarvitsevat syvempää tietoa ja perusteluja vastuukysymyksistä niin pääsäännön mukaisissa tilanteissa kuin erilaisissa poikkeuksissa.

Kirjassa jokaista rakennetta, osaa ja laitetta koskeva vastuunjako avataan piirroskuvin, selityksin ja tapausesimerkein. Lukuisissa tapausesimerkeissä kuvataan yleisimmät pulmatilanteet ja annetaan niihin juridisesti pätevät ratkaisut. Jokaisen tapauksen yhteydessä on tieto myös vakuutusten korvausperiaatteista.

Oppaan 4. painos on kauttaaltaan päivitetty ja täydennetty. Vastuukohtia on lisätty entisestään - niitä ovat mm. eri-ikäisten kylpyhuoneiden seinä- ja lattiarakenteet, peilikaappi, seinä-wc ja portaat. Myös tapausesimerkkejä ja kuvia on huomattavasti aiempaa enemmän.

Opas perustuu voimassa olevaan asunto-osakeyhtiölakiin, ja sen ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan lakimiehen ja insinöörit.