Skip Navigation LinksEtusivu > Ajankohtaista > Mahdollisuuksien remontti -kiertue starttaa 2.10. - tervetuloa mukaan!
Kirjaudu sisään
34.229.24.100
Käyttäjätunnus
Salasana
29.9.2017

Mahdollisuuksien remontti -kiertue starttaa 2.10. - tervetuloa mukaan!

Valtakunnallisen kiertueen avoimet ja maksuttomat koulutustilaisuudet käynnistyvät Lappeenrannasta maanantaina 2.10.2017.

Korjaushanke on taloyhtiön hallinnolle haastava tehtävä. Korjaushankkeen onnistumisen kannalta on tärkeää, että taloyhtiön hallituksella ja isännöinnillä on riittävästi osaamista hankekokonaisuuden läpiviemiseen ja ulkopuolisen asiantuntemuksen hankkimiseen.

Kiinteistöalan Kustannus Oy ja Kiinteistöliitto järjestävät yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa Mahdollisuuksien remontti -kiertueen, jonka koulutustilaisuuksista hallitukset ja isännöitsijät saavat työkaluja korjaushankkeiden ammattimaiseen toteutukseen.

Kiertue käynnistyy maanantaina 2.10. Lappeenrannasta ja päättyy huhtikuussa Kuopioon, kierrettyään eri puolilla Suomea kaikkiaan 21 paikkakunnalla. Kiertueen tilaisuudet ovat osallistujille avoimia ja maksuttomia.

Koulutuksiin osallistuvat saavat mukaansa maksuttoman kiertuekirjan, joka sisältää luentojen esitysmateriaalit sekä muuta hyödyllistä tietoa remonttihankkeeseen ryhtyvälle. Tilaisuuksissa on mukana myös alan ratkaisuja tarjoavia yrityksiä näyttelyosastoineen.

Tervetuloa mukaan!