Kirjaudu sisään
54.144.57.183
Käyttäjätunnus
Salasana

Kiinteistöliiton jäsenedut ja niiden käyttöönotto

Jäsenedut

Suomen Kiinteistöliiton ja Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat vuonna 2017 20 % alennuksen Kiinteistöalan Kustannus Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista. Saat alennuksen, kun annat Kiinteistöliiton jäsennumeron tilauksen yhteydessä. Alennus ei koske seuraavia tuotteita: paketti- ja tarjoustuotteet, Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017, Kiinteistön musta laatikko. 

Lisäksi Kiinteistöliiton ja Vuokranantajien jäsenet saavat veloituksetta käyttöönsä seuraavat digitaaliset jäsenetutuotteet:


HUOM! Maksuttoman jäsenedun käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokauppaan ja Kiinteistöliiton jäsennumeron tallentamista käyttäjätietoihin.

Näin otat käyttöön digitaaliset jäsenetutuotteet:

Lataa tästä käyttöönotto-ohje pdf-muodossa >>

Katso ohjeet, jos olet jo rekisteröitynyt verkkokauppaan >>

Katso ohjeet, jos et ole rekisteröitynyt verkkokauppaan >>

Näin otat tuotteet käyttöön, jos olet jo rekisteröitynyt Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokauppaan:

Jäsenetutuotteiden (esim. HTHJ) käyttäminen edellyttää, että rekisteröidyt Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokauppaan www.kiinkust.fi. Varmista, että olet antanut rekisteröinnin yhteydessä tai tallentanut tietoihisi myöhemmin Kiinteistöliiton jäsennumeron. Vain Kiinteistöliiton jäsennumerolla saat veloituksetta käyttöösi Kiinteistöalan Kustannus Oy:n tuottamat Kiinteistöliiton digitaaliset jäsenetutuotteet.

Jos olet jo rekisteröitynyt Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokauppaan ja sinulla on sinne tunnukset, saat tuotteet käyttöösi seuraamalla yllä olevan videon ohjeita.

Käyttöoikeudet tuotteisiin ovat voimassa aina sen kalenterivuoden loppuun, jolloin käyttöönotto on tapahtunut. Jos jäsenyys jatkuu seuraavana vuonna, käyttöoikeuden voi aktivoida uudestaan. Käyttöoikeuksia per jäsennumero on viisi kappaletta - käytännössä viisi henkilöä voi saada taloyhtiön jäsennumerolla jäsenetutuotteet käyttöönsä. Jokaisen henkilöistä tulee rekisteröityä Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokauppaan ja antaa taloyhtiön jäsennumero rekisteröitymisen yhteydessä.


Näin otat tuotteet käyttöön, jos sinulla ei ole vielä tunnuksia verkkokauppaan:

(HUOM! Ohjeet alkavat videon kohdassa 0:56.)

Vaihe 1

Klikkaa kohdasta Kirjaudu | Rekisteröidy.


Vaihe 2

Täytä tietosi lomakkeelle

  1. Valitse asiakastyypiksi ”Taloyhtiö”.
  2. Syötä Kiinteistöliiton jäsennumerosi.
  3. Taloyhtiön nimi ja y-tunnus täyttyvät automaattisesti.
  4. Syötä nimitietosi.
  5. Syötä sähköpostiosoitteesi (sähköpostiosoitteesi on jatkossa käyttäjätunnuksesi).
  6. Valitse roolisi taloyhtiössä, esim. ”Hallituksen puheenjohtaja”.
  7. Paina ”Rekisteröidy”. Verkkokauppa lähettää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kirjautumiseen tarvittavan salasanan. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.


Vaihe 3

Valitse, mitkä jäsenetutuotteet haluat käyttöösi, ja klikkaa Tallenna.Verkkokauppa ilmoittaa hetken kuluttua, että valitsemasi tuotteet on aktivoitu käyttöösi.


Vaihe 4

Pääset heti käyttämään tuotteita siirtymällä kohtaan Oma kirjasto > Omat tuotteet.Klikkaa tuotetta, jota haluat käyttää.


Antoisia opiskelu- ja lukuhetkiä!

Kiinteistöalan Kustannus Oy

 
Maksutavat Maksutavat