Kirjaudu sisään
54.81.105.205
Käyttäjätunnus
Salasana
Kirjailijat

Haluatko kirjailijaksi?

Onko sinulla rautainen asiantuntemus joltakin kiinteistöalan osa-alueelta? Haluaisitko jakaa tietosi ja kokemuksesi muidenkin kanssa? Kiinnostaako maine ja kunnia? Tule meille kirjoittajaksi!

Lue lisää tästä >>

Kiinteistöalan Kustannus Oy julkaisee laajalti kiinteistöihin liittyvää kirjallisuutta: kirjojemme aihealueita ovat taloyhtiön hallinto, talous, juridiikka, huolto ja tekniikka sekä kiinteistönvälitys ja vuokraus.

Julkaisemme sekä tiiviimpiä oppaita että laajempia käsikirjoja hallitustyöhön, asumiseen ja korjausrakentamiseen. Suosituimpia kirjojamme ovat muun muassa Taloyhtiön vastuunjakotaulukko, VastuunjakotaulukkoPlus, Toimiva hallitus - Taloyhtiön hallituksen käsikirja, Hallituksen pikaopas, Taloyhtiön talous - Osakkaan opas, Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari, Isännöinnin käsikirja ja Kiinteistönhoidon käsikirja.

Uusimmat kirjamme ovat saatavilla myös verkkokirjoina ja verkkopalveluina, kuten Kiinteistöalan lakikirja ja Askinet - Kiinteistönvälittäjien verkkopalvelu. Kaikki tuotteemme ovat saatavilla verkkokaupastamme.