Kirjaudu sisään
3.90.207.89
Käyttäjätunnus
Salasana
Etusivu Kiinteistöalan juridiikka > Koti uudistalosta - Osakkaan ja taloyhtiön hallituksen opas

Koti uudistalosta - Osakkaan ja taloyhtiön hallituksen opas

Tuotekuva
Painos:
2.
Julkaisuvuosi:
2018
ISBN:
978-951-685-451-2
Tuotenro:
201
Koko:
A5
Sivumäärä:
84
Formaatit:

Kirja

Kirjailijat:

Kuutilo, Hannaleena - Pynnönen, Kristel

32,00 €
Lisää ostoskoriin

Selkeä opas uuden taloyhtiön osakkaalle, hallituksen jäsenelle, isännöitsijälle, kiinteistönvälittäjälle ja rakennuttajalle!

Koti uudistalosta -opas selvittää uuden asunnon kauppaan ja uuden taloyhtiön hallinnointiin liittyvät vastuut, käytännöt ja sovellettavan juridiikan.

Oppaassa käydään läpi asuntokaupan jälkeiset käytännön toimenpiteet (mm. hallinnon luovutuskokous, hallituksen järjestäytyminen, taloyhtiön pelisääntöjen laatiminen ja huollon järjestäminen) sekä perusasiat uudiskohteen talouden suunnittelusta ja vastikkeiden ja maksujen määrittämisestä. Lisäksi kerrotaan, mitä ovat rakennusaikainen ja rakennusajan jälkeinen vakuus ja missä vaiheessa ne voidaan vapauttaa tai pidättää.

Rakennuttajan vastuun kannalta uudistalossa keskeinen etappi on asuntokauppalain mukainen vuositarkastus. Opas antaakin ohjeet asunnon ja rakennuksen tarkastamiseen sekä asianmukaiseen ja oikea-aikaiseen reklamointiin.

Oppaan ovat kirjoittaneet isännöitsijä, osakas Hannaleena Kuutilo Walttari Oy:stä ja apulaispäälakimies Kristel Pynnönen Suomen Kiinteistöliitosta. Molemmat ovat työnsä kautta perehtyneet uudistalojen käytäntöihin ja juridiikkaan.

Arvostelut
Arvostelun lisääminen vaatii rekisteröitymistä