Kirjaudu sisään
35.171.146.16
Käyttäjätunnus
Salasana
Etusivu Kaikki verkkotuotteet > Yrityksen sisäinen laskenta

Yrityksen sisäinen laskenta

Tuotekuva
Julkaisuvuosi:
2015
Tuotenro:
41012
Formaatit:

Verkkokurssi

Lisenssityypit:

Määräaikainen 12 kk

Kirjailijat:

Toivo Koski

Lisätieto:
Kurssin kesto on noin 2 t 15 min
79,00 €
Lisää ostoskoriin

Yrityksen sisäinen laskenta -kurssilla perehdytään kirjanpidon raporttien hyödyntämiseen yrityksen sisäisessä laskennassa. Kurssilla opitaan hyödyntämään katelaskentaa yrityksen taloudellisen päätöksenteon pohjana.

Kurssilla käydään läpi kirjanpidon lähtötietojen tarkistus katelaskentaa varten ja yleisimmät katelaskennan sovellukset, lasketaan liikevaihdon kriittinen piste sekä tarkastellaan laskentaesimerkkien avulla hinnanmuutosten ja käyttöpääoman kiertonopeuden tulosvaikutuksia. Kurssilla perehdytään myös liike-, rahoitus- ja maksuvalmiusriskien laskentaan ja tarkastellaan riskien merkitystä yrityksen toiminnalle.

Kurssi sopii yrityksen taloudellisesta tuloksesta vastuussa olevalle johdolle ja taloushallinnon asiantuntijoille. Erityisen hyvin kurssi soveltuu tilitoimistoille, jotka haluavat laajentaa kirjanpidon palveluaan sisäisen laskennan controller-palveluihin.

Asiantuntijana ekurssilla toimii KTT Toivo Koski, jolla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä. Koski toimii tällä hetkellä itsenäisenä kouluttajana niin yritysten kuin akateemisen maailmankin parissa.

Arvostelut
Arvostelun lisääminen vaatii rekisteröitymistä