Skip Navigation LinksEtusivu > Tuoteuutiset > Verkkokaupan ilme on uudistunut
Kirjaudu sisään
3.84.130.252
Käyttäjätunnus
Salasana
12.11.2018

Verkkokaupan julkisivuremontti

Verkkokaupamme kävi syksyn aikana läpi julkisivuremontin ja esteettömyyskorjauksen. Nyt löydät tarvitsemasi tuoteet ja tuoteryhmät helpommin ja nopeammin.

Uudistunut Kiinkust

Tuoteryhmät ovat nyt selkeämmin esillä. Tuoteryhmiämme ovat kirjat, verkkokurssit, lomakkeet, verkkopalvelut ja lehdet. Jokaisella tuoteryhmällä on oma sivu, josta voi katsoa tarkemmin, miten kyseinen tuoteryhmä palvelee juuri sinua.

Kirjojen uudet kategoriat

Jotta löytäisit nopeasti juuri sinun tarvitsemasi sisällöt, olemme sarjoittaneet kirjamme uusiin ja selkeisiin aiheen mukaisiin kategorioihin. Jako näkyy esimerkiksi uusissa kirjan kansissa ja aiheen mukaisissa leimoissa. Verkkokaupan kategoriat on nimetty saman jaon mukaan.

Kategorioita on seitsemän: Vastuunjako, Kiinteistöalan oppikirjat, Taloyhtiön oppaat, Kiinteistöalan talous, Kiinteistöalan juridiikka, Rakentaminen ja remontointi, Kiinteistönvälitys ja vuokraus.

Verkkopalvelut esiin

Tarjoamme taloyhtiöiden tarpeisiin sopivaa sisältöä toimivina palvelupaketteina. Palvelut sopivat erinomaisesti sijoitettavaksi esimerkiksi taloyhtiösivuille. Sähköinen muoto takaa sen, että tieto on aina ajantasaista ja käyttö helppoa.

Eri aihepiirien lomakkeet löytyvät nyt helpommin

Jaottelimme painetut lomakkeemme kategorioihin. Nyt löydät esimerkiksi kaikki isännöintiin liittyvät lomakkeet kootusti. Muut kategoriat ovat: vuokraus, asuntokauppa, järjestysmääräykset sekä hoito ja kunnossapito.

Muistathan, että jos haluat lomakkeemme sähköisessä muodossa, oikea osoite on Rakennustiedon ylläpitämä Sopimuslomake net.

Verkkokursseja kohderyhmän mukaan

Suosituimpia verkkokurssejamme ovat Taloyhtiöiden hallitusten kouluttamiseen tarkoitetut HTHJ-kurssit. Hallitusten lisäksi toinen tärkeä kohderyhmämme ovat kiinteistöalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kaikki oppimateriaalimme noudattavat alan tutkintovaatimuksia.