Kirjaudu sisään
34.204.169.76
Käyttäjätunnus
Salasana

Yrityksemme

yritys

Me täällä Kiinteistöalan Kustannus Oy:ssä olemme taloyhtiöitä ja kiinteistöalan ammattilaisia varten. Olemme alan johtava kustannusyhtiö, joka tuottaa kiinteistöalan kirjallisuutta, lomakkeita, verkkopalveluita ja -kursseja. Julkaisemme myös Suomen Kiinteistölehteä. Olemme ”Asumisen asialla”. 

Kun tarvitset tietoa taloyhtiön hallinnosta ja taloudesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönhoidosta, kiinteistöalan juridiikasta tai vaikkapa kiinteistönvälityksestä ja vuokrauksesta, saat sen meiltä haluamassasi muodossa: kirjana, verkkokirjana, verkkopalveluna tai verkkokurssina. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöiden osakkaat, hallitukset, isännöitsijät, huoltoyhtiöt, kiinteistöalan juristit, talousasiantuntijat, kiinteistönvälittäjät ja alan oppilaitokset.

Voit aina luottaa palvelujemme tietosisältöön ja ajantasaisuuteen. Toimittajamme ja kirjailijamme ovat alansa huippuammattilaisia, ja laadun takeena on omistajamme Suomen Kiinteistöliitto. Tuotamme tietoa asiantuntemuksella ja ammattitaidolla – sinun tarpeisiisi!

Yhteystiedot

Henkilöstö

Hallitus

Yhteistyökumppanit